fredag 29 maj 2009

Bronzing utan sol

Body Shop: En innovativ, praktisk och lättburen produkt fylld med ljusreflekterande skimmer. Allt-i-ett borsten och bronze eller sheer skimmer ger ett naturligt solkysst och strålande intryck till kinder och dekolletage.
Pris 269:-

Body Shop: Ett smidigt bronzingstift gör det superenkelt att sätta en pärlande solkysst nyans på benen. Finns i två underbara nyanser, och innehåller båda ljuvligt doftande extrakt av hibiskusblomma och skönt svalkande och fuktighetsbevarande Community Trade-producerad aloe vera.
Pris 249:-

Make up Store: Sun Touched, Tan, Beam & Sun; Fyra olika puder som ger ett ”solkysst ansikte”. Ger en fräsch och varm lyster och en naturlig gyllene fuskbränna. Kan användas både över puder och över foundation.
Pris 249:-

H&M: Bronzepuder. Ger en skimrande, solkysst look.
Pris 4.90:-
Sedan erbjudet märken som Lancôme, Clinique, Yves Rocher, Dove, BioTherm, Estee Lauder samt Dior body lotions som succesivt ger en solbränd och skimmrande färg med priser från 70:- upp till 280:-
Ps. var rädd om er hy och er själva; undvik att sitta i solen en allt för längre tid utan något på hyn och på huvudet som skyddar mot de starka strålarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar