måndag 26 januari 2009

Screen Actors Guild Awards

Igår var det ännu en gång dags för dagens celebriteter att gå på den omtalade Röda-mattan.
Här ser vi Kate Winslet i sesongens hetaste färg - elektriskblå. Den brittiska actrisen såg oermotståndlig ut i denna Narciso Rodriguez kreation som stramade åt och smickrade på alla de rätta ställena. Sminkningen är diskret och i neutrala toner, örhängerna glittrar lagom, precis som hennes armband. Och lägg märke till att som på Golden Globes så väljer de flesta aktriserna att gå halsbandsfria för stunden!


Anne Hathaway var en av många som bar vitt på gårdagens gala men ingen såg så utsökt ut som hon! I sin vita Azzaro klänning med kristall dekorerad halslinje samt skärp. Denna klänning visar hennes naturliga skönhet och stylingen når sitt klimax med smycken från Cartier.


Det fanns även en hel del röda klänningar på mattan igår men silouetten på Claire Danes's Nina Ricci klänning tog nog hem priset. Klassisk, trots sin blandning från cekelskiftets(1800-1900) bästa mode, med en asymmetrisk kjol. Även hon avslutar looken utan halsband men med resterande smyckan från Fred Leighton och skor från Jimmy Choo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar